Naučni rođendani

UZ MNOGO ZABAVE I NAUKE KOJA PRŠTI, SVETLI, DIMI SE, EKSPLODIRA, PRAVI BUKU, DUGU ILI LJIGAVCA A ZA STARIJE UZ OZBILJNIJE EKSPERIMENTE, MIKROSKOPE I ELEKTRICITET

Rešili smo da našim polaznicima izađemo u susret i ponudimo organizaciju tematskih rođendana, proslava i druženja.

Polaznici FENOMENA mogu da uživaju u rođendanu drugačijem od svega što se nudi u gradu. Tu smo da organizujemo tematske rođendane sa naučnim eksperimentima uz adekvatnu dekoraciju, animaciju i posluženje. Pružićemo nezaboravanu zabavu uz puno praktičnih aktivnosti pažljivo planiranih u odnosu na uzrast i interesovanje slavljenika i gostiju. Biće to zabava na kojoj nema dosađivanja, jer ćemo našim slavljenicima i njihovim gostima obezbediti dva sata zabavljanja bez dosade, uz mnogo praktičnog učenja!

Nauka ima i zabavnu stranu, koju će naš slavljenik i njegovi gosti otkrivati u našoj laboratoriji punoj hemijske magije, biološke misterije i fizičke efekte! Plus još mnogo toga .... Ogledi kao mađioničarski trikovi, nauka koja drži pažnju dece i mali poklončići koji svaki gost napravi i ponese kući će napraviti od rođendana vašeg deteta nezaboravno iskustvo ali uz to će probuduti kod dece želju za učenjem, istraživanjem i samostalnim radom.

Naši stručni saradnici imaju bogato iskustvo u radu sa decom, i još više od toga, veliku želju da se zajedno sa decom zabavljaju dok im otkrivaju naučne principe i izvode kul naučne eksperimente. Naše iskustvo sa predhodnih 11 FESTIVALA NAUKE nama daje veliku prednost u radu sa decom i pristupom koji će na najinteresantniji način probuditi njihovu radoznalost, a Vama, roditeljima, garanciju da ćemo vašoj deci pružiti najbolju i jedinstvenu zabavu koja će im ostati u sećanju, i zbog koje će želeti da otkriju prirodne fenomene i svet oko sebe.

Termini za rođendane su vikendom, u trajanju od 2 sata.

Zbog kvaliteta programa i obezbeđenja dece rođendane organizujemo za maksimalno petnaestoro dece, uz pratnju do pet starijih gostiju.

Paket uključuje:

 • Domaće kiflice (150g po detetu)
 • Bravo sokići, 0.2l (2 sokića po detetu)
 • Kafa i sokovi za odrasle
 • Dva animatora (program uključuje izvođenje eksperimenata, rad u laboratoriji i zanimljivo predavanje u amfiteatru)
 • Pozivnice (15 komada)
 • Ukrašavanje prostora

Cena paketa za petnaestoro dece i pet odraslih u trajanju od dva sata je 38.000 dinara.

U cene usluga je uračunat porez na dodatu vrednost.

Napomene:

Nije dozvoljeno donošenje dodatnog jela i pića, osim rođendanske torte.

Na usluge koje nisu utvrđene ovim cenovnikom primeniće se analogno najpribližnije cene iz ovog cenovnika primenom  posebnog dogovora o pružanju usluga sa zainteresovanim korisnikom. 

Za dodatni broj dece plaća se 1.500,00 dinara po detetu (maksimalno do petoro dece)

Raspored:

 • Okupljanje u trajanju od 15 minuta
 • Prvi deo programa u trajanju od 40 minuta
 • Pauza za sokiće i kiflice –  oko 15 minuta
 • Drugi deo programa u trajanju od 40 minuta
 • Duvanje svećica, torta i sokići – oko 20 minuta

 

Omogućite svom detetu da ispuni želju i bude glavni (možda čak i ludi) naučnik za svoj rođendan!

Kontaktirajte nas za više informacija